Case

Portræt og mennesker

For mig er det vigtigt at vise interaktionen mellem mennesker. Jeg nyder at komme rundt i landet og møde personer i forskellige miljøer, livssituationer og aldre, også selvom jeg indimellem er på udebane. Grundpillen i mit professionelle liv som fotograf er at fastfryse det rigtige øjeblik i portrætteringen. Jeg har fotograferet alt fra direktøren på talerstolen, landmanden i stalden med sine køer til den danske kronprinsesse.

Cases

Nyhedsmagasinet Danske Kommuner, portrætserie af Niels Jørgen Petersen (V)

I forbindelse med Kommunalvalget 2017 fotograferede jeg Niels Jørgen Petersen, kandidat for Venstre, til Nyhedsmagasinet Danske Kommuner.

Street Photography

Som led i min videre uddannelse, har jeg deltaget i en række workshops rundt om i verden, hvor jeg blandt andet har arbejdet med gadefotografi. Som her i Paris.