Case

Natur og landskab

Jeg har de seneste 3 år været tilknyttet fotograf på det topografiske værk Trap Danmark. Det udkommer for 6. gang som bogværk med leksikale informationer, levende fortællinger og dybdegående beskrivelser om Danmark. Jeg har derfor været vidt omkring i det ganske land, for at fotografere til de 34 rigt illustrerede bind og de 98 kommunebøger om Danmark. Se mere om projektet på trap.lex.dk.

Cases

Æbleø, Trap Danmark

På toppen af Fyn ligger Æbelø, som er et af de steder i Danmark, hvor man kan opleve uspoleret og ubeboet natur. Der er ingen veje eller færger til øen så for at komme dertil, skal man krydse det knæhøje vand. Iført vaders, fotoudstyr og drone bevægede jeg mig mod Æbelø for at fotografere øens smukke natur og specielle formation.

Opgaven blev udført for Trap Danmark i foråret 2020.

 

Sprogø, Trap Danmark

Sprogø er mere end blot et forbindelsespunkt mellem Fyn og Sjælland. Øen rummer nemlig et rigt natur- og dyreliv. I sommeren 2021 fik jeg muligheden for at opleve Sprogø på tæt hold, da jeg havde til opgave at fotografere øens helt specielle natur.

Opgaven blev løst for Sund & Bælt